Jan H.Pedersen 2009.
Du er nu på vej til at blive undervist i nogle
fundamentale grundlæggene betragtninger omkring emnet
Manipulation

------
I følge Wikipedia, er definitionen på manipulation!
At ændre en persons opfattelse af en situation, som regel uden vedkommende er klar over det.
Billedmanipulation - at ændre et billede eller en film, således at det, troværdigt, forestiller noget andet.
Bruges oftest i negativ betydning, dvs. at narre en person til noget.
------

Vi kan starte med en lille historie, for nemmere at forstå hvad det drejer sig om.
Historien kunne vi kalde, Aber ser billeder.
Ude i junglen er der en flok aber, og alt er ok, men pludselig bliver *flokkens vagt-abe* en abe højt oppe i et træ opmærksom på nogle lyde udefra, kigger opmærksomt, og ser en løve nærme sig, følger den og obsevere at langsomt kommer den tættere og tættere på, minutterne går, med et begynder aben at hyle op , og slå sig på brystet. Alle de andre i flokken stopper øjeblikeligt med det de laver, kigger opmærksomt rundt, for at finde ud af hvad der sker! da de ser løven, giver de sig til at løbe i den modsatte retning, eller klatre op i et højt træ.
Jeg må narre dem tænkte løven, lavede derefter nogle billed bøger, gik ud i junglen og lagde bøgerne alle mulige steder. Aberne begyndte så langsomt at finde bøgerne, kiggede først skeptisk på dem, pludselig var der en abe der fik åbnet en bog , og den så et billede af en abe, blev mere og mere nysgeri, der var også andre dyr i bogen. Så hylede den og kastede bogen fra sig , efter at have set et billed af en løve og abe gå sammen, men efter et stykke tid nærmede den sig bogen igen. Som tiden gik blev abeflokken gladre og gladre for bøgerne, de kunne se dyrebilleder fra hele verden, oven i købet billeder med venlige løver, Og alt var godt. Men Så hyler flokkens vagt-abe igen oppe fra træet ,og slår sig på brystet, de andre aber kigger op , men tager sig ikke rigtig af det, hvad er faren spørger de sig selv! skulle det være løven? nej det er det ikke, den er jo vores ven. det har vi set på billederne i bøgerne.

Nu er dette jo bare en lille historie.

Men hvad var årsagen til at aberne ikke reagerede på den fare som vagt-aben gjorde flokken opmærksom på, var det, fordi deres bevisthed var blevet ændret, med hensyn til at forstå den virkelighed og det milijø de skulle leve i?
Kan vi kalde det manipulation?
Ja de blev manipuleret til at tro på en anden virkelighed (at løven var deres ven)
Og hvilken våben blev der brugt for at opnå denne manipulation?
måske overraskene nok! men det er bøgerne der var våbnet.
------
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi.
Våben er redskaber, hvormed man kan anrette skade på mennesker, dyr eller ting.
------
Løven opnåede samme resultat med bøgerne, som hvis den kunne bruge et gevær, i det her tilfælde at få fat i en abe.

Kan fjernsynet også bruges som våben til at manipulere med?
Det grundlægene i hvad det er der sker når vi ser fjernsyn, er nemmer at forstå hvis vi sammenligner et menneske med en komputer.
Mennesket har en hjerne hvor der gemmes informationer, overført fra vores sanser til hjernen.
Komputeren har en harddisk hvor der gemmes informationer, overført fra feks. netkort, kopieret ind, skannet ind, osv.
Så har mennesker den gode evne, at vi kan bearbejde indholdet af det der er gemt i hjernen. Det svarer til CPU,en i en komputer.
(Selvfølgelig er menneskers evne til at bearbejde data mere advanceret end Cpu,ens evne, men det er ikke så væsentlig i denne samenhæng)
Ud fra dette burde det være indlysene at;

FOR AT FORSTÅ ET EMNE MÅ MAN HAVE INFORMATIONEREN INDLAGERET I HJERNEN
(afvikling af et pogram der ikke ligger på hard disken, er jo også umuligt)

et døgn har 24 timer
i 8 timer sover vi
i 8 timer arbejder vi
---der er 8 timer tilbage af døgnet
tansport til og fra arbejde, handel , hentning af børn osv.
---der er 7 timer tilbage af døgnet
tilberedning af middag , spisning, opvask, oprydning, havearbejde, kikke på frimærkesamling, snakke i telefon, luftning af hund, og lingene ting,
---der er 6 timer tilbage af døgnet
besøge andre venner, eller de kommer på besøg, venner med samme interesser som en selv, musik, pcspil, film, frimærker, biler,osv.
---der er 5 timer tilbage af døgnet
tjecke email, chatte med vennerne på facebook og lægge nye billeder ind, se sjove youtube clip,
---der er 4 timer tilbage af døgnet
se en foodbold kamp i fjernsynet, og bagefter kommer der skjult kamera eller var det X faktor , nå ja og så er der lige nyhederne også
---der er 1 timer tilbage af døgnet
er det der vi lige skal slappe af fordi det har været en hård dag på arbejdet, eller reklamerne kigges igennem, avisen/ugebladet læses, måske leje med børnene.
Nu spørger jeg !
Hvornår fik du downloaded de tilskud af informationer du skal have for hele tide at forstå, og påvirke, den virkelighed og det milijø du lever i?
Jamen jeg så da nyhederne fra tv2, og i går så jeg deadline fra dr2 (var faktisk ret interesant, det handelede om Stein Bagger) så jo jeg følger med, det er da godt nok! ville svaret måske være.
Lad os prøve at analysere Hvordan det bliver gemt i hjernen / på hard disken.
Du sidder i sofaen og ser / downloader data fra fjernsynet.
lad os sige at fra tv2 var der 7 nyheds indslag de vil lægge sig som 7 små seperate afsnit fordi de ikke har relation til hinanden, (de skal huskes hver for sig) deadline fra dr2 varer lidt længere , man kan sige en smule mere sammenhængene, men det skal også lageres seperat, da det ikke har nogen relation til de 7 nyheds indslag fra tv2. næste dag downloader du 8 afsnit hvor 6 af dem er nye (ingen relation til de afsnit fra i går) så nu er du oppe på 14 seperate afsnit lageret.
Man kan se at efter et stykke tid er der flere og flere små nyheds afsnit lageret, som ikke har relation til hinanden, nyhedsinholdet i hjernen er blevet splittet op i en masse små afsnit, hvor der i hver afsnit ikke rigtig er nogen dybde, fordi hvert enkelt afsnit varede så kort tid da du så det i fjernsynet.
I kraft af den ringe dybde vil det ikke fylde meget i bevistheden.
Prøv feks. at nævne 30 forskellige nyheds klip du har hørt i den seneste tid? det er umuligt at huske, ikke?
jamen hvad så med at snakke om 1 Nyhed eller Politisks emne hvor du virkelig går i dyben? heller ikke!
Man kan sige at der i fjernsynet ikke sendes Rigtig information, der hvor man virkelig går i dybden , med et eller nogle specifike emner, over en længere periode , så det kan fæstne sig i menneskers bevisthed. Foodbold, x fator, vild med dans, hit med sangen, og så videre, bruges der mere tid på at se , Men de har ingen relation til forståelsen af det samfund og de omgivelser vi lever i. De er der, for at stjæle din tid, holde dig hen, og du bliver afhængig af programmerne. (Du ser ikke fjernsyn i den næste uge ! er det en aftale?). Jeg tager for givet at vi kan være enige om at det er vigtig at forstå den verden vi lever i og jo bedere vi forstår vores verden , dets bedere er vi i stand til at forme den i den retning vi gerne vil have ? Har du tænkt over dette! hvorfor bliver krigen i Iraq ikke stoppet? Det har du måske tænkt på et kort øjeblik, og så er du væk fra det igen, der kommer jo x faktor. Grunden er! den fylder ikke noget i menneskers bevisthed, fordi Fjernsynet tager ikke emnet op, Jo de snakker lidt om Iraq, nu mener den ene politiker det ene og den anden noget andet, Hvad der virkelig sker i Iraq bliver ikke vist i fjernsynet. Da vagthunden spurgte en person om han tror at Amerikanerne er i Iraq for at skabe Demokrati sker der dette. Hard disken/Hjernen bliver scannet igennem, der var et lille afsnit, og der var et, og bygget ud fra det kom så svaret *ja jeg tror at Amerikanerne er i Iraq for at skabe demokrati* Vagthunden spurgte til lidt mere , og så kom dette svar, *Jeg lever i Danmark og hvad USA gør i Iraq kommer ikke os ved!* Nu begyndte han at blive iriteret, og ville ikke snakke mere om det.
Konklusionen er selvfølgelig han havde ikke flere informationer i hjernen om emnet.
Husk nu den sætning fra før.

FOR AT FORSTÅ ET EMNE MÅ MAN HAVE INFORMATIONEREN INDLAGERET I HJERNEN

ca. 1,250,000 dræbte. (ca.10,000 fra USA dræbte) 800,000 sårede. (ca.25,000 fra USA sårede) 3,800,000 flygted. 1,500 tons depleted uraninum er der smidt. spædbørnsdødeligheden er 59 ud af hver 1000. 15.000 af iraqs 30,000 doktorer er flygted eller blevet dræbt. risikoen for en voldelig død er 50 gange stører, siden invasionen. 200,000 har udviklet kroniske sydom som følge af krigen. Ledigheden er op til 75%. underenæring hos børn er fordoblet. 84% af Iraqs højere udanelselsteder er blevet plyndret eller ødelagt. kun 30% af børnene går i skole hvor det før krigen var næsten 100%. kun 30% har adgang til vand der kan drikkes. der er mindre elektrisitet en før krigen.
Er det at skabe Demokrati ?  Ja nogle mener det
og når vi så ovenikøbet ved at grundlaget for at gå i krig bygger på en løgn, der var jo ingen trusler fra Iraq af nogen art, ingen af flykaperne fra 11 september 2001 var fra Iraq,
Hvorfor Kommer Sandheden om Iraq ikke i fjernsynet?
Fordi så ville det virkelig gå op for befolkningen at det hele bygger på et bedrag, og at der bliver manipuleret med os.
Det handler ikke om Al Quada,- Masseøgelægelse våben,- eller Krigen mod terror,
Ved i hvad en af hovedårsagerne til at Vietnam krigen blev stoppet var? det var den store modstand som folk udvidste over for den Amerikanske regering, Protest i gaderne, og hvordan blev det stablet på benene ? Det var primart Fjernsynets skyld, man viste virkelig hvad der skete i Vietnam, Jeg kan bland andet huske hvordan en pige halvnøgen kommer løbene og så griber en soldat hende i håret tager pistolen og skyder hende i hovedet og man ser hun synker sammen, ja det vil altid stå i ens erindring, når sådane ting (Virkeligheden) bliver vist igen og igen så fylder det til sidst så meget i folks bevisthed at de tager stilling til det. Her er nogle andre eksempler hvad folk svarer vagthunden.
----------
*Nej jeg har ikke haft tid til at kigge på filmene.*
*Næste gang i kommer skal du ikke snakke om dette hundelorteamerika for vi. gider ikke hører om det.*
*Ja selvfælgelig tror jeg på den officielle forklaring for 11 September 2001.*
*Du skal ikke snakke om det hver gang jeg kommer.*
*Men der er en ting jeg ikke intreserer mig for, og det er politik.*
*Nej jeg vil ikke hører om det , jeg skal også op nu.*
*Hvis jeg vil kigge på det ! skal jeg nok *selv* finde websiderne.*
*Nej vi snakker aldrig om politik.*
----------
hvad er det der er sket med mennesker?
Det der er sket er en masse manipulation, Hvor evnen til at tage imod sund fornuft, ikke er til stede. Og relsutatet er at der ikke tages aktiv stilling til samfundet og de omgivelser der leves i. Fjernsynet er ikke det eneste våben der bruges til at manipulere med, men lad os kikke nærmere på hvordan det kan være styret!

         


i model 1 er Tv Radio stationen styret nedefra, forstås på den måde at Befolkningen har fuld kontrol over hvad der sker, (fuld gennemskulighed)
Tv Radio stationen er til for folket, den hviler i sig selv.
i model 2 er Tv Radio stationen styret oppefra forstås på den måde at Befolkningen ingen kontrol har over hvad der sker, (ingen gennemskulighed)
Den er styret fra et led længere væk fra befolkningen.
Tv Radio stationen tjener andre interesser end folkets.
Det er indlysene at de 2 modeller representere 2 yderområder,
100% bundstyring eller 100% topstyring.

I den virkelige verden befinder vi os!   hvor?Her er et et spørgsmål fra en borger til et stort TV selvskab!
Hvordan kontakter jeg en vært/programdeltagere?
TV2 udleverer ikke oplysninger om vores tv-værter/programdeltagere. Ønsker du at kontakte dem, er du velkommen til at sende en mail med oplysninger om forespørgslen til adressen: tv2@tv2.dk. Din mail vil blive videresendt til den aktuelle vært/deltager. Det er herefter udelukkende op til værten/deltageren at beslutte, om de har tid til og mulighed for at hjælpe.

Ud fra dette kan man se at tv-værter/programdeltagere, ikke tvunget skal stå til regnskab for hvad de levere til borgerne. Feks. hvis en tv-vært fik spørgsmålet, hej du snakkede om den der global opvarmning, nævnte nogle løsningdforslag for at begrænse co2 osv. osv. Men du nævnte overhovedet ikke sagen set fra den anden side, jeg referer Feks. Til klimagate?. Ifølge TV2,s regne regler er det så helt op til tv-værter/programdeltagerne om der skal være en dialog.
I henhold til politikerne så er der en menneske skabt global opvarmning igang, bland andet bygget på klimadata fra, East Anglia Universitetets Climate Research Unit. Men ved at studere de cirka 1000 emails der er lækket, fra dette Universitet, bekræftes det kun ydeligere at den global opvarmning (der sluttede for nogle år siden) ikke var menneskeskabt.
Sagen med de lækkede emails kalder man for *Klimagate*
----
  26 December 2009.   Fra dr, tv2, og Google,s søgetjenester.

            En Artikel fundet fra TV2. Spørg Svenning om topmødet - bag kulisserne


Klimagate snakker man alså ikke om i fjernsynet!
Hvorfor skal det skjules for befolkningen?
På internettet er der masser af informationer omkring emnet.

Her er en kommentar fra en youtube video
Isn't it amazing - Govt's Worldwide, along with huge corporations taking more and more money off of the public "because of global warming" how can even the pot smoking greenies just sit back and say yeah 'that will stop warming'. Coldest winters ever recorded in many countries, yet we sit back and keep saying 'yeah, global warming must? be real, cause Al Gore says so'. Even the 31,000 scientists who said it was incorrect, have been totally ignored. Wake up people, wake up!!!
----
Vagthunden var ude på gaden og spørge 10 tilfældige mennesker, om de var bekendt med de emails der er lækket fra. East Anglia Universitetets Climate Research Unit (CRU)
Af de 10 mennesker der blev spurgt kendte!
INGEN til de emails, (alle adspurgte fik deres nyhedsinformationer primært fra fjernsynet)

Fra en Artikel i politiken.dk 4 December 2009
Forskere mistænkes for klimafusk:
Nu har det vist sig, at forskere i Storbritannien og i USA har været rygende uenige om måleresultater og diskuteret, hvordan de kunne hindre offentliggørelsen af forskningsresultater, der gik imod deres egne.
En af dem skrev for eksempel, at han havde brugt et »trick« for at »skjule nedgangen« i temperaturerne«, mens andre betegnede det som en parodi, at forskerne ikke kunne redegøre for den manglende opvarmning.

Fra en Artikel i 180grader.dk 6 December 2009
Klimagate og DRs tavshed og 180 graders triumf:
Efter 14 dages tavshed fra DR omkring klimagate må man konstatere:
Deres tavshed er ligegyldig. Man skal blot sige til de uinformerede:”Google
CLIMAGATE”
Et par timer senere er de informeret. Det må dog undre folk at de ikke ser
noget om det på
DR, efterhånden som de ukontrollerede informationsbølger ruller over
Danmark.
Det må gøre ondt på de rigtige journalister der må eksistere på DR.
Skandalen har alt: Svindel, undertrykkelse og masser af penge.
Men det er ligegyldigt og værst for dem – de er også ved at blive
ligegyldige.
Hvad skal man med et nyhedsmedie der kun bringer statens propaganda.

Her er en Video der viser hvad der sker når man stiller et spørgsmål relaterne til de emails der er lækked.  Armed Response to 'Climategate' question.

Al Gore siger det er private emails  mere en 10 år gamle,  men de er faktisk helt op to date, når han så bliver spurgt ind til det, så sker   dette!

Al Gore har også lavet en film som vises til skolebørn, hvor der er fundet 9 grove fejl,
  hvad svarer han til det?


Her er yderligere 4 videoklip at studere.
  Al Gore questioned on CO2 Trading Scheme by US Congress  
  Damaging Videos of Vice President Al Gore Surfaces !! Gore can,t take the heat ! Dec 10-09
  Is Al Gore Smarter Than A Polar Bear, Yes, It's About The Benjamin's !!  
  CPAC 2009 ALG News interviews the directors of (Not Evil Just Wrong)  

3100 forskere tror ikke på menneske skabt global opvarmning
er det uden betydning?  
hvad siger det hvide hus til det?

Man må stille det spørgsmål ! når der foregår en sådan masiv ensretning/Manipulation med hensyn til Iraq og Klimagate. Hvad så med de andre store emner som berører vores liv?